Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Напрямки використання реклами



Реклама в пресі.
Перше місце за частотою використання засобів комунікації займає газетно-журнальна продукція. Реклама в пресі може бути розглянута з точки зору технічного виконання (розмір і форма шрифту, розташування на сторінці, колір, наявність рамочки, займане простір) і психолінгвістичного аналізу (заголовок, текст (слоган), наявність малюнків і символів). Що стосується технічного боку, то для залучення уваги споживачів краще використовувати рекламу з більш великим і яскравим шрифтом, розташовану на верхній половині сторінки, особливо в правому куті (у відповідності з рухом очей при читанні), що займає більше виробничої площі та кольорову

Телевізійна реклама У телевізійних рекламах з'являються рух, музика, голос, колір. Використовуючи багатство цих коштів, можна передати глядачеві настрій, ввести в його свідомість і підсвідомість нові життєві цінності, переконати його, впливаючи на емоції, у правильності вибору, зробити співучасником розігрується дії. Телевізійна реклама належить до числа дуже дорогих. Створений одного разу рекламний ролик буде з'являтися до тих пір, поки не перестане бути дієвим або поки обурені глядачі не втратять терпіння. Реклама на радіо.
Радіореклама у порівнянні з телевізійною є дешевшою, більш оперативною і, що особливо важливо, не вимагає від слухача настільки повної уваги. При прослуховуванні радіопередач, в тому числі і радіореклами, можна одночасно виконувати якісь інші справи. У радіореклами в розпорядженні рекламодавців два основні засоби - голос і музика.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 444 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.014 с)...