Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 8. Маркетингова політика комунікацій



1. Сутність та функції просування товару (послуг)

2. Склад й основні положення теорії й практики рекламної діяльності

3. Рекламування в промисловому маркетингу

4. Розробка повідомлення (послання)

5. Робота рекламних агентств й планування рекламної діяльності

6. Прямий й інтерактивний маркетинг

7. Стимулювання продажів і зв'язки із громадськістю

СЕМІНАРИ-ДИСКУСІЇ, РОЛЬОВІ, ДИДАКТИЧНІ ІГРИ

при проведенні семінарських занять з дисципліни “Маркетинг”:

Семінари-дискусії – передбачають обмін думками і поглядами учасників з приводу даної теми, а також розвивають мислення, допомагають формувати погляди і переконання, виробляють вміння формулювати думки й висловлювати їх, вчать оцінювати пропозиції інших людей, критично підходити до власних поглядів.

Рольові ігри (інсценізації) – форма активізація студентів, за якої вони задіяні в процесі інсценізації певної виробничої ситуації у ролі безпосередніх учасників подій.

Дидактичні ігри – метод імітації (наслідування, відображення) прийняття управлінських рішень в різноманітних ситуаціях шляхом гри (програвання, розігрування) за правилами, що вже вироблені або виробляються самими учасниками, який реалізується через самостійне вирішення студентами поставленої проблеми за умови недостатності необхідних знань, коли він змушений самостійно опановувати новий зміст або шукати нові зв’язки в уже засвоєному матеріалі.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...