Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка і організація дипломного проектування



Підготовчу роботу до дипломного проектування слід починати з дня отримання дипломного завдання. Отримав завдання, студент повинен з’ясувати основну задачу проекту, продумати послідовність його виконання, визначити, який матеріал буде потрібен і де його можливо отримати, ознайомитись з рекомендованою літературою.

Під час виробничої переддипломної практики складається щоденник - звіт і підбирається необхідний матеріал до виконання проекту, але цього недостатньо. Багато корисного можна отримати в виробничо - технічних і планових відділах підприємств. До зібраного матеріалу треба відноситись критично. Техніко - економічні показники, організація праці і технологія виробництва на окремих підприємствах і в цехах можуть іноді не відповідати сучасному рівню виробництва і відставати від нього. Рекомендується користуватися технічною бібліотекою підприємства, на якому дипломник проходить практику, де є можливість отримати спеціальну літературу, зробити ескізи, креслення, схеми та інше.

Увесь зібраний матеріал необхідно систематизувати за розділами дипломного завдання

Дипломне проектування організовується цикловою комісією спеціальних дисциплін, а загальне керівництво і контроль за його виконанням здійснює завідувач відділенням.

Для керівництва дипломним проектуванням призначається керівник з числа викладачів спеціальних дисциплін, а також інженерів - виробничників з підприємств галузі і заводами з різноманітними формами власності.

Дипломне проектування рекомендується виконувати за індивідуальним графіком, що дозволяє ритмічно, своєчасно і більш якісно виконати всі розділи дипломного завдання. Графік дозволяє дипломнику визначити необхідний темп майбутньої роботи і заздалегідь бачити її об’єм.

Консультації з дипломного проекту керівник проводить в спеціально визначений час за розкладом.

Консультації з розділу,, Економіка виробництва ” проводить викладач з предмету

,, Економіка, організація і планування виробництва ” у відповідності з розкладом.

Кращий час роботи над проектом - вранці і денні години.

Дипломні проекти повинні виконуватись, як правило, в приміщенні технікуму.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...