Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вид ___________________Розмір__________________________



Чистота __________________Зморшкуватість ______________

Механічні пошкодження ____________Вади________________

Висновок про якість коренебульбоплодів __________________

За якістю коренебульбоплоди поділяють на три категорії: доброякісні – чисті, без механічних пошкоджень і вад (зморшкуватість допускається); підозрілі – частково загнилі, плісняві, промерзлі, дуже забруднені ґрунтом; непридатні для згодовування – дуже загнилі. На зберігання слід закладати чисті, сухі, непошкоджені, середні за розміром овочі.

Хімічні методи дослідження соковитих кормів

Визначення кислотності силосованого корму

За хімічним складом силос близький до зеленої маси, використаної для силосування, проте відрізняється від неї підвищеним вмістом органічних кислот (молочна, оцтова), що утворюються при зброджуванні цукрів бактеріями. Кисла реакція середовища – основний фактор, який зумовлює тривале зберігання силосованого корму за рахунок гальмування розмноження і припинення життєдіяльності гнильних і маслянокислих мікроорганізмів. Перевага молочнокислого бродіння полягає в тому, що молочна кислота, як його результат, сильніша, ніж оцтова і для її утворення потрібно менше цукру. Кислотність визначається трьома показниками: величиною рН, загальною кислотністю та вмістом небажаних кислот.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 443 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...