Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок складання і подання звіту



Прокурори Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, міські, районні, міжрайонні та прирівняні до них прокурори подають звітність за формою П відповідно до підпорядкованості кожен квартал.

Звіт про роботу прокурора складають особисто міські, районні, міжрайонні та прирівняні до них прокурори на підставі документів і матеріалів первинного обліку, передбачених чинною Інструкцією про порядок ведення первинного обліку роботи прокурорів. В апаратах прокуратур Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та прирівняних до них прокуратур звіти складають начальники управлінь і відділів (старші помічники та помічники прокурорів) в обсязі своїх розділів. Звіти по управлінню і відділу підписують особисто начальники структурних підрозділів і подають їх у визначені терміни старшому помічнику прокурора з питань статистики для складання і зведення звіту по апарату прокуратури.

Старший помічник прокурора з питань статистики зобов'язаний перед складанням зведеного звіту по апарату прокуратури області чи відповідного регіону перевірити за книгами обліку достовірність показників наданого звіту управління чи відділу. Такий же порядок подання звітів поширюється на управління і відділи Генеральної прокуратури України.

Міські, районні, міжрайонні та прирівняні до них прокурори перед поданням звіту до прокуратури вищого рівня зобов'язані перевірити достовірність і повноту всіх показників, відображених у звіті.

Звіт про роботу прокурора готується в двох примірниках і підписується особисто прокурором, який відповідає за достовірність і повноту відображених у звіті показників та своєчасність його подання прокурору вищого рівня.

Звіт подається без супровідного листа, за винятком, коли у супровідному листі потрібно дати необхідні пояснення.

Прокурори Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та прирівняні до них прокурори зобов'язані організовувати у відділах та управліннях перевірку достовірності відображення у звітах показників, а також правильності їх заповнення.

Кожен перевірений і завізований в управліннях, відділах звіт передається старшому помічнику прокурора з питань статистики, який зобов'язаний перевірити контрольні та логічні рівності показників звіту.

Старші помічники прокурорів з питань статистики на підставі звітів підпорядкованих прокуратур складають зведені звіти по області чи відповідному регіону. До цих звітів включаються дані по апарату.

Аналогічний порядок складання та здачі звітів поширюється на районних у містах прокурорів, які представляють звіти до прокуратури міста та візують його у відділах (помічників, старших помічників).

Транспортні прокурори подають звіт за формою П прокурору вищого рівня у строки, встановлені для районних прокуратур.

Начальники управлінь і відділів (помічники, старші помічники прокурорів) зобов'язані контролювати достовірність звітних даних, вживати заходів щодо усунення викривлень звітності та несуть за це відповідальність.

Зведені звіти по області та відповідному регіону підписують особисто прокурори Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та прирівняні до них прокурори. Коригування статистичних показників допускається у процесі формування зведеного звіту по Україні.

Після підписання зведеного звіту в Генеральній прокуратурі України звіти не коригуються.

Звіти складаються тільки на бланках, форма яких затверджена Генеральним прокурором України.

Якщо показник звітності відсутній, то відповідна клітинка не заповнюється.

При складанні звітів необхідно дотримуватись контрольних рівностей чисел. Якщо у звіті допущено відхилення від рекомендованих контрольних рівностей і показників, то це необхідно пояснювати на полях звіту чи в окремій довідці.

Відділ статистичної інформації та аналітичної роботи Генеральної прокуратури України на підставі звітів прокурорів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та прирівняних до них прокурорів складає зведений звіт за формою П про роботу прокурора в цілому по Україні, включаючи до нього показники звіту по апарату Генеральної прокуратури України. Один примірник зведеного звіту за півріччя та рік надсилати до Державного комітету статистики України. Звіт про роботу прокурора за формою П реєструється, копіюється, надсилається та зберігається у письмовому та електронному вигляді відповідно до чинних правил діловодства.





Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 238 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...