Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Друк Реєстру накладних



Реєстр виданих та отриманих податкових накладних можна роздрукувати безпосередньо із модулю.

Виконується по команді Реєстр/Друк,також запускається кнопкою на панелі інструментів. Відразу відкривається для перегляду паперова форма Реєстру отриманих та виданих податкових накладних (яка подається в ДПІ).

Паперову форму реєстру можна лише переглянути, операція редагування у цьому вигляді недоступна.

Друк реєстру відбувається із цього вікна (викликається функція друку із меню Документ, кнопкою на панелі інструментів чи за допомогою стандартної для Windows комбінації функціональних клавіш Ctrl+Р).

Після відкриття Реєстру... для перегляду він завжди автоматично поміщається у модуль Реєстр документів у тому звітному періоді, у якому формувався у модулі Податкових накладних.

Реєстр у цьому модулі (Реєстр документів) можна підписати ЕЦП та відправити електронною поштою, роздрукувати, експортувати на електронний нjсій у форматі XML для подання в еkектронному вигляді в ДПІ, а також відправити його на підпис у модуль Документи на підпис.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...