Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Формування документу «Ярлик до Реєстру виданих та отриманих податкових накладних»



При експорті Реєстру… на електронний носій формується документ з назвою "Ярлик до Реєстру отриманих та виданих податкових накладних", який з’являється на екрані монітора одразу після повідомлення про збереження XML файлу. Ярлик створюється лише у випадку збереження незашифрованого звіту.

Цей документ використовується для прискорення процесу здачі звіту «Реєстр виданих та отриманих податкових накладних» в ДПІ в електронному вигляді на дискеті (флеш носії, іншому носії).

Дані цього документа недоступні для редагування та містять інформацію про файл звіту "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних". Інформацію з цього документу використовує інспектор ДПА для прийняття рішення про приймання Реєстру… – див. далі.

Ярлик… потрібно роздрукувати (меню Документ/Друк, кнопка на панелі інструментів вікна), підписати та завірити печаткою установи.

Після закриття документу "Ярлик до Реєстру податкових накладних" він розміщується у Реєстрі документів у тому ж періоді, що і документ "Реєстр виданих та отриманих податкових накладних".

В назві ярлика (у Реєстрі документів) виводиться Номер Реєстру податкових накладних та дата формування файлу Реєстру - див. рисунок





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 212 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...