Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відправлення податкової накладної та Додатку № 2



1. У реєстрі необхідно обрати файл накладної чи Додатку 2 та натиснути на кнопку (викликати цю функцію із меню Накладна).

2. Програма у спеціальному вікні повідомляє про спосіб відправлення звітів - безпосередньо на Приймальний шлюз Адресата електронною поштою чи через Спецоператор (до моменту підтримки цього режиму у програмі).

3. У відкритому вікні Виберіть одержувача обрати одержувача - контрагента.

4. Після обрання адресата розпочинається процес підпису. Спочатку пропонується обрати сертифікат підписувача податкової накладної чи Додатку № 2 із списку осіб, які мають право підпису накладних в даній установі.

Особливості підписання викладені у відповідному розділі цієї довідки:

Підписання звітів ЕЦП

Накладна та Додаток № 2 підписуються також і печаткою установи.

5. Після накладення на звіт електронно цифрових підписів відкривається поштовий клієнт програми запускається режим відправлення пошти.

6. Запис про підпис та відправлення податкової накладної контрагенту поміщається у Журнал передачі звітів у закладку Відправлені/Первинні документи.

7. Перевірка повідомлень (податкових накладних) від контрагентів виконується у Журналі передачі. За замовчанням, у програмі можна активізувати функцію автоматичної перевірки вхідних повідомлень.

8. Після передачі податкової накладної контрагенту відправнику цієї накладної надходить повідомлення від серверу документообігу про передачу накладної контрагенту.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...