Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Відправлення продавцем податкових накладних контрагентам



Із Реєстру отриманих та виданих податкових накладних обрану накладну, Додаток № 1 чи Додаток № 2 можна відправити електронною поштою контрагентам, в тому числі в зашифрованому вигляді із накладеними ЕЦП.

Для організації подання електронної звітності необхідно виконати початкові процедури - заключити договір із звітними органами про подання електронної звітності, отримати сертифікати ключів підписувачів та одержувачів звітів та завантажити їх у програму (всі типи), для сертифікатів ІВК та Mastekey створити файлове сховище - каталог з сертифікатами на комп'ютері користувача (зазвичай, каталог С:\Certificates).

Якщо планується обмінюватись електронними податковими накладними з контрагентами, потрібно завантажити у програму сертифікати контрагентів.

Також, якщо податкові накладні підписуватиме особа, яка не є бухгалтером (чи директором установи), потрібно для цієї особи отримати сертифікат УСЦ та завантажити його у програму.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 165 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...