Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальна характеристика системи поточного та підсумкового контролю знань студентів з дисципліни



Система контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” спирається на ключові принципи “Порядку оцінювання знань студентів КНЕУ» (нова редакція ухвалена Вченою радою КНЕУ від 28 травня 2009 р.) та на положення інших нормативних документів щодо організації контролю. Система базується на застосуванні диференційованого підходу до організації контролю якості знань студентів, що зумовлене:

- специфічними особливостями організації навчального процесу на очній та заочній формах навчання;

- кількістю годин, відведених навчальними планами по різних спеціальностях на проведення семінарських та практичних занять зокрема та на вивчення дисципліни в цілому.

Основними завданнями контролю є:

- оцінювання рівня засвоєння студентами програмного матеріалу дисципліни;

- мотивація студентів до систематичної активної роботи протягом семестру;

- інформування студентів про якість їхньої роботи щодо вивчення дисципліни.

Система контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” включає в себе поточний контроль та підсумковий контроль знань (іспит). Зазначені форми контролю тісно взаємопов’язані й організуються таким чином, щоб стимулювати ефективну самостійну роботу студентів протягом семестру і забезпечити об’єктивне оцінювання їх знань. Завданням поточного контролю є перевірка розуміння та засвоєння навчального матеріалу, умінь самостійно опрацьовувати навчальний матеріал нормативного та поглибленого рівнів, здатності осмислити зміст теми чи розділу дисципліни, вироблених навичок проведення розрахункових робіт, умінь публічно та письмово представити результати самостійної роботи. Завданням іспиту є перевірка розуміння студентом програмного матеріалу в цілому, логіки та взаємозв’язків між окремими розділами, здатності творчого використання накопичених знань, уміння сформувати своє ставлення до сучасних проблем операційного менеджменту.






Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...