Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate the situations into English cramming them with the Thematic Vocabulary



А Час постійно змінюється, що призводить до необхідності змінювати багато речей: починаючи від застарілих поглядів та закінчуючи методами навчання.

Для того, щоб побачити клас у свіжому, новому й незвичному світлі, вчитель має ретельно переглянути свої методи навчання. Він зобов’язаний змінити дещо в своїх підходах до цієї проблеми, щоб зробити навчальний процес більш ефективним.

Дійсно, існує багато чого у викладанні, що варто було б переглянути і змінити. Я пропоную розглянути клас як не зовсім відповідне місце для проведення занять. Справа в тому, що сучасним учням набридло звичне оточення, де вони проводять багато часу, навчаючись. Я впевнена, що зміна місця роботи з учнями може бути корисною як учням, так і вам (вчителям). Нові умови навчання (це може бути театр або кінотеатр або стадіон-відповідно до теми) захоплять учнів і спонукають їх до навчання. А чи не є це тим, до чого ви прагнули - вмотивувати навчальну діяльність учнів?

В Клас викликає різноманітні асоціації як в учнів, так і в учителів. Його можна порівняти і з садом, сценою, міні - версією суспільства або навіть із суровим випробуванням.

Вчителі створюють атмосферу в класі відповідно до «культури», яку вони представляють - деякі з них, в першу чергу, є носіями знань, інші.вчать учнів використовувати мову як засіб спілкування через спілкування. Але, щоб зробити учнів умілими користувачами мови, потрібен баланс. Щоб надати учням можливість користуватися мовою відповідно, точно і швидко, вчитель має дотримуватися простих правил.

По-перше, це управління класом. Відомо, чим краще організований клас, тим ефективнішим буде середовище навчання. По-друге, це очікування що до успіхів учнів. Якщо очікування вчителя високі, то учні зможуть досягти високих результатів. Такт учителя теж важлива складова його успіху.

Різноманітність видів діяльності, чітко сформульовані цілі, віддача з боку вчителя та учнів - все це сприяє ефективності сучасного уроку.

Але, мабуть, найголовнішим є те, що вчитель має бути зацікавленим в кожному учневі, а також любити справу, якою займається.

Ø SKIMMING READING

¨ TEXT 8





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 346 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...