Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate the situation into English cramming it with the Thematic Vocabulary



Чесно кажучи, я ніколи не був завзятим чи надто старанним студентом, таким собі соціальним відлюдьком, який проводить кожну вільну хвилину, занурившись у навчальні посібники, з’являючись на кожне заняття й завзято виконуючи додаткові вправи. Справа в тому, що я вважаю цю навчальну стратегію надто суворою й неефективною. Ще в 15 років я усвідомив, що не варто її дотримуватися.

Коли я закінчив обов’язкову шкільну освіту, достатньо настраждавшись від тяжкого тягаря об’ємних завдань, я зрозумів, якщо я хочу успішно навчатися з тих предметів, що мали значення та блискуче скласти випускні іспити, я повинен точно знати, на якому етапі я знаходжусь і що я мушу робити далі, а за що не братися взагалі. Головним питанням для мене стало, як досягти рівноваги між навчанням і розвагами.

З одного боку, я ніколи не хотів догоджати вчителям, і тому писав твори й доповіді самостійно, проявляючи індивідуальність, а не так, як від мене очікувалось. Крім того, я ніколи не займався плагіатом. З іншого боку, я вибрав основні навчальні предмети, які було потрібно вчити ретельно для мого майбутнього професійного росту, а іншим приділяв менше уваги.

Власне кажучи, я ніколи не руйнував стереотипи, ставлячи під сумнів традиційні ідеї, чи впроваджуючи нові, бунтарські думки. Мені ніколи не було соромно працювати вже зі знайомим матеріалом. Я з задоволенням брав участь у диспутах, які базувалися на фактах, але в той же час прагнув бути натхненним, сучасним і прогресивним.

Ближче до екзаменів я приділяв увагу повторенню й аналізу вивченого раніше, щоб упевнитися, що набуті знання, навички та вміння відповідають усім вимогам програми.

¨ TEXT 3





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 639 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...