Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Навчальний посібник призначається для розвитку і подальшого вдосконалення іншомовної комунікативної компетенції студентів V курсу факультету іноземних мов



Навчальний посібник призначається для розвитку і подальшого вдосконалення іншомовної комунікативної компетенції студентів V курсу факультету іноземних мов педагогічних вузів. Завдання, що входять до посібника, можна виконувати самостійно або використовувати в аудиторній роботі. Вони також можуть рекомендуватися для контролю сформованості мовленнєвих навичок та вмінь студентів заочної та екстернатної форм навчання відповідно до вимог навчальних програм.

READING – перша частина посібника спрямована на розвиток умінь читання, а також розвиток усного та писемного мовлення на основі прочитаного. Студентам пропонується опрацювати 10 автентичних текстів з теми “Teaching and Learning Styles” і виконати до них завдання. Запропоновані тексти розкривають актуальні проблеми навчання англійської мови в сучасних умовах. Післятекстові завдання орієнтовані на перевірку розуміння прочитаного і дають можливість студентам висловити й аргументувати свою думку щодо прочитаного, спираючись на власний досвід і знання. При цьому висловлювання набувають особистісної забарвленості. Тексти супроводжують завдання на переклад тематичних ситуацій з української мови на англійську.

Матеріали текстів допоможуть студентам виробити свій стиль у навчанні, оволодіти ефективними когнітивними прийомами, а також стануть у нагоді вчителям-початківцям, які роблять перші самостійні професійні кроки.

CLASSROOM INSTRUCTIONS – вправи цього розділу мають професійно-орієнтований характер і допоможуть майбутнім вчителям правильно й чітко формулювати інструкції до вправ.

ADVANCED VOCABULARY IN USE – наступна частина посібника містить вправи, спрямовані на формування лексичних навичок з теми, а також розвиток ідіоматичності мовлення, що сприяє розширенню і збагаченню лексичного словника студентів.

ADVANCED GRAMMAR PRACTICE – метою цієї частини посібника є вдосконалення граматичних навичок студентів: йде подальше опрацювання граматичного матеріалу, а саме Defining and non-defining relative clauses, Stative verbs, Continuous aspect, Modal verbs.

WRITING – матеріали цієї частини посібника націлені на розвиток писемного мовлення студентів. В ній студенти отримають рекомендації щодо написання листів, статей та конспектів.

OVERVIEW – в даному розділіпосібника студенти знайдуть завдання й вправи, метою яких є перевірка сформованості мовленнєвих навичок та вмінь з даної теми.

GLOSSARY – заключна частина складається із тлумачного словника, який допоможе студентам узагальнити методичні терміни.

Загалом матеріали і завдання посібника є комунікативно спрямованими, мають соціокультурний характер. Вони стимулюють розвиток пізнавальних інтересів студентів і сприяють підвищенню мотивації до вивчення англійської мови.

Посібник стане в нагоді студентам, які бажають підвищити рівень знань з англійської мови й удосконалити мовленнєві навички та вміння, а також розширити свій загальний кругозір.

Theme: Learning and Teaching Styles

Ø SPEAKING: themed discussion, extended speaking.

· Becoming a more successful learner. Multiple Intelligences.

· Learning strategies: encouraging learner independence.

· Teaching styles: managing an English language classroom.

· Establishing rapport in the classroom.

Ø CLOSE READING

¨ TEXT 1





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 308 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...