Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Цінності - загальні представлення, суспільства, що розділяються переважно, відносно того, що є бажаним, правильним і корисним



Центральні регіони - географічні області, які домінують у світовій економіці і експлуатують іншу систему.

Церква - релігійна організація, яка вважає себе єдино легітимною і знаходиться в позитивних стосунках з суспільством.

Чистий рівень міграції - збільшення або зменшення населення на кожну тисячу чоловік народонаселення в конкретному році в результаті припливу людей в країну (іммігранти) або відтоку людей з країни (емігранти).

Эгалитарная сім'я - сімейна структура, в якій чоловік і дружина займають рівноправне положення, тобто влада і авторитет рівномірно розподіляються між подружжям.

Егоцентричне зрушення - тенденція ставити самого себе в центр будь-яких подій, що призводить до власної переоцінки як жертва або мета якоїсь дії або події, яка насправді має зовсім іншу спрямованість.

Екзогамія - заборона вибору партнерів для браку усередині якоїсь конкретної групи.

Екологія - наука, що вивчає взаємозв'язки між живими і неживими компонентами екосистеми.

Екосистема - відносне стабільне співтовариство організмів, що встановило тісний взаємозв'язок один з одним і своїм природним місцем існування.

Експеримент - спосіб отримання даних, при якому умови і змінні контролюються для встановлення причинно-наслідкових зв'язків. Він дає дослідникам можливість перевірити вплив незалежної змінної на залежну змінну.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...