Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Практична робота: Розробка декоративно-стилізованої композиції з використанням образних якостей об`єктів



Об’єкти практичних розробок: геральдичні знаки та емблеми (симетричні, частково симетричні та асиметричні)

Наводить приклади знакових зображень, застосування стилізованих зображень у промисловій графіці і рекламі. Пояснює закономірності утворення знакових зображень. Знає основні відмінності стилізованих зображень від реалістичних. Характеризує принципи утворення знаків на основі відібраних та свідомо виявлених характеристик об’єктів у графічних зображеннях. Втілює графічною мовою свідомо визначені автором, але не обов`язково фізично підкреслені якості матеріальних об`єктів. Називає види знаків. Аналізує залежність сприйняття характеру зображення від застосованих графічних засобів і технік. Оцінює якісні характеристики ітехнічну майстерність виконання індивідуальної роботи та робіт однокласників. Розробляє декоративно-стилізовані композиції з використанням образних якостей об`єктів.

2. Шрифт, як складова образно – знакової системи. (1 година)

Історичні умови виникнення писемності і встаткування різних типів шрифтів.

Залежність вимог до якості і способів передачі інформації від технічного і культурного рівня розвитку суспільства. Зв`язки між розвитком писемності і суспільства у різні історичні епохи. Основні види історично сформованих шрифтів.

Практична робота (за вибором):

1. Аналіз ретроспективи розвитку писемності і суспільства у різні історичні епохи (за картками-завданнями)

2. Аналіз впливу ритму та естетичних властивостей літер на зручність сприйняття текстових блоків





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 828 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...