Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Склад курсового проекту



5.1.1 Курсовий проект складається з пояснювальної записки та графічної частини.

5.1.2 Основою для курсового проекту є завдання, що видається керівником проекту.

5.1.3 Пояснювальна записка для брошурування складається у такій послідовності:

- титульний аркуш (Додаток А6);

- завдання (Додаток В);

- зміст;

- реферат (Додаток Г);

- текст пояснювальної записки;

- література (перелік посилань) (Додаток Ж);

- рецензія (Додаток К).

5.2 Оформлення та зберігання курсового проекту

5.2.1 Пояснювальна записка курсового проекту брошурується в книгу останнім аркушем якої є рецензія, його керівника, на курсовий проект, що пишеться в довільній формі. Після захисту зброшурована пояснювальна записка разом з кресленням, складеним стандартно за розміром формату А4, розміщується в папці, на яку наклеюється етикетка з написом назви роботи. Папка здається в архів на зберігання. Складати креслення до захисту категорично забороняється.

5.2.2 Титульний аркуш (Додаток А6) та етикетка (Додаток И2) заповнюються шрифтом Times New Roman, або креслярським шрифтом за ГОСТ 2.301 – 81.

Титульний аркуш пояснювальної записки та аркуші із завданням виконуються з рамками встановленого зразка, без основного напису (штампу).

Сторінки пояснювальної записки, крім додатків, мають рамку з малим основним написом (штампом) що заповнюється у відповідності до додатку М1.

5.2.3 Література, що використовується, записується в кінці пояснювальної записки під назвою «ЛІТЕРАТУРА» або «ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ».

Література записується на мові оригіналу в алфавітному порядку за прізвищем автора, з вказівкою прізвища та ініціалів автора, повної назви книги, видавництва і року видання.

5.2.4 Курсовий проект може бути виконаний у реальному вигляді макетів, моделей, принципових і монтажних схем.

5.2.5 Термін зберігання курсових проектів - до закінчення студентом учбового закладу.

6 ВИМОГИ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ ПОЯСНЮВАЛЬНОЇ





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 248 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...