Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки з рішення задач



У контрольній роботі задачі для рішення пропонуються з теми 2. У неї задачі розбиті по практичним заняттям, що вивчаються. Кожний варіант контрольної роботи містить задачі, що відносяться до різних практичних занять.

Тому, перш ніж починати вирішувати задачу, необхідно визначити до якого практичного заняття вона відноситься. Це можна зробити по змісту задачі та тематичному або по переліку тем комп’ютерних занять.

Після того, як тема практичного заняття, до якої задача відноситься, встановлена необхідно ретельно вивчити матеріал лекції, до якої відноситься дане практичне заняття. Для цього можна використати лекції установчої сесії (якщо по даній темі вона була прочитана), електронний варіант лекції або учбові допомоги, що містять вивчаємий матеріал.

Потім обов'язково необхідно повторити комп’ютерний варіант практичного заняття. І тільки після цього можливо приступати до рішення задачі.

При проведенні розрахунків де треба облічувати фактор часу можливо використовувати таблиці з складними процентними коефіцієнтами та коефіцієнтами дисконтування, які приведени у додатку даного методичного посібника

Сумлінно виконавши запропоновані рекомендації, слухачеві нічого не залишається, як успішно вирішити задачу його номера варіанту контрольної роботи.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...