Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні вказівки з виконання теоретичних питань



У контрольних роботах перелік теоретичних питань містить тільки ті з них, які не були розглянуті на лекціях установчої сесії. Тому досить повні відповіді слухачів з теоретичних питань, що пропонуються, є важливим елементом їх підготовки до екзамену по дисципліні.

При відповідях на теоретичні питання насамперед необхідно використати матеріали рекомендованих учбових посібників [13,14]. Крім того, у відповідях вітаються посилання на інші джерела: додаткову літературу, законодавчу базу України, спеціалізовані економічні видання і періодичну пресу. Особливо будуть відмічатися роботи, відповіді в яких спираються на сучасні статистичні дані по діяльності окремих підприємств і промисловості загалом.

Структура відповіді на кожне теоретичне питання повинна містити три основні елементи: введення, основну частину і висновки.

У введенні необхідно відмітити місце питання, що розглядається в системі дисципліни «Корпоративне управління» і актуальність його змісту на сучасному етапі розвитку економіки в Україні.

У основній частині розкривається зміст питання, який було б бажано проілюструвати таблицями, малюнками чи графіками.

У висновках необхідно дуже стисло виділити суть питання, що розглядається, сформулювати рекомендації для практичної діяльності.

Відповідь на одне питання не повинна перевищувати 8-10 сторінок. При наявності ілюстрації відповіді таблицями, малюнками або графіками вони також входять до складу цих 8-10 сторінок.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 140 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...