Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Чехарда



Правила дуже прості. Учасники шикуються в чергу один за одним на відстані метра один від одного і нагинається вперед (або сідають навпочіпки, якщо різниця в зрості дітей занадто велика). Останній починає стрибати. Як тільки дострибувати до початку черги, встає і нагинається. Учасник, через якого тільки що перестрибнули, починає тут же стрибати сам.

Якщо дітей багато, то можна вибудувати дві лінії і влаштувати змагання, хто швидше добереться до умовної позначки.

7. Розвідники

Кільком учасникам навішують на спини таблички з написаним на них словом. По команді ведучого гравці намагаються дізнатися, яке слово написано на спині у інших, але не показавши своє. Гравець, чиє слово правильно прочитали, вибуває з гри. І так продовжуються доки не залишиться переможець.

8. Третій зайвий

Кількість гравців: будь-яка

Додатково: стільці

У центр ставляться стільці, на 1 менше, ніж число учасників. Діти під музику ходять або бігають навколо стільців. Раптово музика припиняється, треба встигнути зайняти стілець. Кому не вистачило - виходить з гри. 1 стілець прибираємо і все триває. Якщо дітей дуже багато, на початку гри можна на підлогу покласти листи газети, але коли залишається 3-4 людини, все ж краще поставити стільці.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...