Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Першочергові заходи, що забезпечують реалізацію концепції рушення в інформаційне суспільство



Створення економічних механізмів

Розвиток інформаційно-телекомунікаційний інфраструктури міста, формування індустрії інформаційних і телекомунікаційний послуг вимагають значних фінансових коштів. Істотне використання коштів міського і районних бюджетів, не кажучи про федеральне, не представляється можливим. Тому в умовах економічних реформ, що продовжуються, зокрема подальшої приватизації телекомунікаційний сектора і зростання об'ємів продажу на ринку коштів інформатизації, інформаційних продуктів і телекомунікаційний послуг, основна увага повинна бути приділена залученню інвестицій від вітчизняних і зарубіжних комерційних структур, а також коштів населення. Представляється необхідною активна ділова участь комерційних структур в реалізації проектів загальноміського і районного рівнів.

Можна виділити 5 основних напрямів розвитку економічних механізмів:

· Створення сприятливих умов для іноземних інвесторів.

· Створення привабливих умов для вітчизняних комерційних структур.

· Розробка комплексу заходів, що дозволяють залучити кошти населення передусім в області освітніх, медичних, розважальних і деяких інших соціальних послуг.

· Розробка системи протекціоністських заходів для вітчизняних виробників апаратно-програмних і комунікаційних засобів, систем сервісної підтримки процесів комп'ютеризації і інформатизації, розробників прикладних програм, інформаційних продуктів і телекомунікаційний послуг.

· Для окремих соціально важливих проектів інформаційних систем і інфраструктури інформаційних і телекомунікаційний послуг, потрібно передбачити цільове бюджетне фінансування при раціональному розподілі коштів з міського і районного бюджетів.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 192 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...