Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 2. Фірма «Вектор_Д» продає на ринку новий товар, використовуючи у своїй діяльності стратегію пасивного маркетингу



Фірма «Вектор_Д» продає на ринку новий товар, використовуючи у своїй діяльності стратегію пасивного маркетингу. Які ціни встановлюються на товар за таких умов, і який рівень стимулювання збуту має дана фірма?

VІІ. Графічний диктант

Відповісти на поставлені питання. Результати відповідей розмістити в таблиці, умовно позначаючи правильну відповідь знаком (+), а неправильну – знаком (–).

1. Чи є ціна основною формою виявлення закону вартості?

2. Цінова політика – сукупність дій в сфері ціноутворення, реалізація яких забезпечує стійке фінансове становище підприємства й ефективне досягнення його цілей.

3. «Упровадження» – це вид цінової політики, спрямований на проникнення на ринок, негайне захоплення його частини для збуту своїх товарів.

4. Політика цін в Україні визначена Законом України 03.12.1999 р. «Про ціни і ціноутворення».

5. Державні фіксовані ціни і тарифи встановлюються на ресурси, що мають великий вплив на загальний рівень і динаміку цін, а також на продукцію, товари і послуги, виробництво яких знаходиться на підприємствах, які займають монопольне становище на ринку.

6. Визначення попиту і витрат не є складовими компонентами визначення вихідної ціни.

7. Для маркетингу ціни не є показниками стану ринку.

8. Для визначення цін усіх учасників руху товарів відлік починають із цін для перших споживачів.

9. Орієнтація на витрати не знижує свободу дій на ринку і дає можливість використовувати ціни як активний комерційний інструмент.

10. Ціна як комерційний механізм існує з моменту виникнення товарного виробництва і з початку дії закону вартості.

Таблиця відповідей:

                   
                   




Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 488 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...