Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поставлено з борту судна (порт призначення)



Ця умова означає, що зобов'язання продавця з постачання това­ру вважаються виконаними після того, як товар наданий покупцю на борт судна неочищеним від імпортного мита у вказаному порту призначення.

Продавець повинен нести всі витрати і ризики, пов'язані з по­ставкою товару до вказаного порту призначення.

Таку умову можна використовувати лише для морського та річко­вого транспорту.

11. Поставлено з пристані (порт призначення)

Ця умова означає, що зобов'язання продавця з постачання вва­жаються виконаними після того, як він надав товар у розпоряджен­ня покупця на пристані у вказаному порту очищеним від імпортного мита.

Продавець повинен нести всі ризики і витрати, включаючи сплату мита, податків та інших зборів з доставки товару у вказане місце.

Цю умову не слід використовувати у тому випадку, якщо прода­вець не може прямо чи побічно отримати імпортну ліцензію. Якщо сторони бажають, щоб покупець очистив товар від імпортного мита, при формуванні умови слід використовувати слова «мито не сплаче­не» (сшіу ипраісі). Якщо сторони бажають виключити з обов'язків продавця деякі з витрат, що сплачуються при імпорті товару (наприк­лад, ПДВ), то формулювання умови повинне виглядати так: «Постав­лено з пристані, ПДВ не сплачений».

Таку умову можна використовувати лише для морського та річко­вого транспорту.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...