Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вартість, страхування і фрахт (порт призначення) / сові, ішигапсе апгі Ггеі§п*- СІК



За умовою СІР продавець має такі ж обов'язки, як за умови «Вартість і фрахт» (САР), але з тим доповненням, що він повинен забезпечити морське страхування ризиків покупця від загибелі чи псування товару при перевезенні. Покупець повинен мати на увазі, що у відповідності з умовою СІР продавець повинен отримати стра­ховку тільки на мінімальне покриття.

Умова СІР вимагає, щоб продавець зробив очистку товару від ек­спортного мита.

Цю умову можна використовувати тільки для морського і річко­вого транспорту. Статистичні видання ООН, міжнародних та націо­нальних організацій найчастіше публікують імпортні ціни СІР.

При поставці товару і його транспортуванні в обладнанні типу «ро-ро» більш придатною є умова «доставка і страхування оплачені до» (СІР). 152

7. Доставка оплачена до... (пункт призначення) / Саггіа§е раій І о

Ця умова означає, що продавець сплачує фрахт за перевезення товару до вказаного місця призначення. Ризик загибелі чи псування товару, а також додаткові витрати, пов'язані з подіями, які відбулися після поставки товару перевізнику, переходять від продавця до по­купця після поставки товару на зберігання перевізнику. Під «пере­візником» розуміється інша особа, яка за договором перевезення зо­бов'язується виконати чи забезпечити виконання перевезення залі­зницею чи автошляхом, морем, повітрям чи внутрішнім суднохідним шляхом або поєднуючи всі ці способи.

Якщо для перевезення до визначеного місця призначення вико­ристовуються інші перевізники, то ризики переходять після постав­ки товару першому перевізнику.

Умова «Доставка оплачена до...» (СРТ) вимагає, щоб продавець очистив товар від мита на експорт.

Така умова застосовується при перевезенні будь-яким видом транспорту, а також при перевезенні змішаними видами транспорту і послідовно декількома транспортно-експедиторськими фірмами.

8. Доставка і страхування оплачені до... (пункт призначення) /

За даною умовою продавець має такі ж обов'язки, як за умови «Доставка оплачена до (СРТ)», але з тим доповненням, що він пови­нен забезпечити страхування ризиків покупця від загибелі чи по­шкодження товару при перевезенні. Покупець повинен мати на увазі, що у відповідності з даною умовою продавець повинен отримати страховку тільки на мінімальне покриття.

Ця умова вимагає, щоб продавець здійснив очистку товару від ек­спортного мита. Така умова, як і попередня, застосовується при пе­ревезенні змішаними видами транспорту і послідовно декількома транспортно-експедиційними фірмами.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...