Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Гроші в бізнесі – це вдячність людей!



А на вдячність треба відповідати вдячністю! Маючи власні гроші, ви зможете реалізувати будь-який проект, запровадити саме ті перетворення, які вважаєте важливими, вам не треба буде підлаштовуватися під позиції грантодавців та спонсорів або тупо слідувати їхньому світогляду. Ви знатимете ціну кожній копійці і тому зможете якомога якісніше та ефективніше використовувати її в соціальних проектах своєї НУО. Ви зможете найняти професіоналів, які краще за вас зможуть це зробити, ви трансформуєте вдячність людей (гроші) у благо для цих самих людей!

Навіть якщо ви заснували НУО (решта засновників були формальними) та безроздільно керуєте нею весь час її існування, ви все одно є найманим менеджером для неї. Виконуючи проекти на кошти грантодавців, заробляє ваша організація, і вона платить вам зарплату (узгоджену з донором).

Якщо ви «крутите схеми», використовуєте «відкати» та інші брудні штучки, – ви не бізнесмен, ви злодій, хай інколи навіть не в законодавчому, а лише в чисто моральному плані.

Займайтесь бізнесом, займайтесь громадською діяльністю, але ніколи не ставте одне в залежність від іншого і навпаки! Не відкривайте та не розглядайте НУО як інструмент для заробляння коштів, не створюйте підприємство (бізнес) з метою фінансування громадянської діяльності!





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...