Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

По-друге, бізнесу потрібен власник



Якщо добробут, психічне здоров’я, репутація та інші життєво важливі сфери конкретної людини не залежать напряму від успішності конкретного бізнесу, – в умовах конкуренції такий бізнес приречений на поразку!

Найманий менеджер «на окладі» (а у випадку коли засновником підприємства є НУО, його керівник апріорі є найманим працівником) ніколи не дасть своєму підприємству стільки, скільки дасть власник. Власник може отримувати роками прибуток від свого підприємства менший, ніж деякі співробітники зарплатню, знаючи, що це його бізнес, і він завжди залишатиметься його власником, зможе передати дітям або продати за необхідності. Власник працюватиме більше за всіх, навіть не отримуючи нічого, навіть розуміючи, що це ризик і витрачений час та зусилля можуть бути марними. Для найманого менеджера це – безглуздя!





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...