Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інші доходи від звичайної діяльності»



На субрахунку 741 «Дохід від реалізації фінансових інвес­тицій» узагальнюється інформація про доходи від реалізації фі­нансових інвестицій.

На субрахунку 742 «Дохід від реалізації необоротних акти­вів» узагальнюється інформація про доходи від реалізації необо­ротних активів.

На субрахунку 743 «Дохід від реалізації майнових комплек­сів» узагальнюється інформація про доходи від реалізації майно­вих комплексів.

На субрахунку 744 «Дохід від неопераційної курсової різни­ці» узагальнюється інформація про курсові різниці за активами та зобов'язаннями в іноземній валюті, які пов'язані з фінансовою та інвестиційною діяльністю підприємства.

На субрахунку 745 «Дохід від безоплатно одержаних акти­вів» узагальнюється інформація про доходи від безоплатно оде­ржаних необоротних активів, фінансових інвестицій та цільового фінансування капітальних інвестицій. Дохід від цільового фінан­сування капітальних інвестицій та безоплатно одержаних необо­ротних активів, що підлягають амортизації, визначається у сумі, пропорційній сумі амортизації відповідних активів одночасно з її нарахуванням. Дохід від безоплатно одержаних земельних діля­нок і фінансових інвестицій визнається при їх вибутті.

На субрахунку 746 «Інші доходи від звичайної діяльності» узагальнюється інформація про інші доходи від звичайної діяльно­сті, які не відображені на інших субрахунках рахунку 74 «Інші до­ходи», зокрема від списання кредиторської заборгованості, що не виникла в ході операційного циклу, по закінченні строку позовної давності, від вартості негативного гудвілу, яка визнається дохо­дом, сума дооцінки об'єктів необоротних активів у випадках, пе­редбачених положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...