Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

II . Слухання музики



Індонезійська народна пісня «Прогулянка з батьком»

Вч.Ми прослухали індонезійську народну пісню «Прогулянка з батьком». Цей твір підтверджує думку про інтернаціональність музичної мови, адже він має багато спільного з музикою інших народів.

Відомості про Індонезію – країну тисяч островів

Індонезію називають країною близько 13 з половиною тисяч островів. Цей великий острівний світ наче створює природний міст, що поєднує Азію з Австралією.

Індонезія відрізняється виключним багатством флори та фауни. Більша частина архіпелагу вкрита вічнозеленими джунглями, де тільки квіткових рослин нараховується близько 24 тис. видів. Саме в індонезійських джунглях ще зберігся орангутанг – людиноподібна мавпа.

Індонезія славиться на весь світ величною спорудою – буддійським святилищем Боробудур, який свідчить про високий рівень розвитку матеріальної та духовної культури ще в далекі часи.

Столицею Індонезії є Джакарта – сучасне місто з висотними будівлями, розвинутою торгівлею та високою культурою.

I I I. Виконання музичної розспівки.

Вч. Проспівайте уривок пісні. Четвертні з крапкою витримуйте на «раз і два»

Вч. Проспівайте вправу з тактуванням. Пригадайте, які ще розміри такту ви знаєте.

IV. Розучування індонезійської народної пісні „Прогулянка з батьком”

Караоке. Індонезійська народна пісня „Прогулянка з батьком”

V. Підсумки уроку.

Вч. Сьогодні ми говорили про зрозумілість та інтернаціональність музичної мови і познайомилися з індонезійською народною піснею, характер якої близький музиці будь-якого народу.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 326 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...