Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Чому реструктуризація не дає результатів?



Всі ми чули розповіді про українські підприємства, які намагалися провести реструктуризацію своєї діяльності, але так і не досягли того, на що сподівалися. В результаті слово "реструктуризація" почало викликати негативні асоціації. Чому?

Зміни даються не легко, і на кожному підприємстві свої причини. Але в усіх випадках єдиним головним фактором успіху або невдачі зусиль з реструктуризації є те, наскільки відданим цій справі є генеральний директор. Там, де генеральний директор повністю підтримує програму реструктуризації, вона має шанс на успіх. Якщо ж програма не знаходить його активної підтримки, то вона неминуче провалиться.

Взявши це за головну причину, на відповідному слайді наводяться вісім основних причин провалу реструктуризації. Якщо ви вважаєте, що ваш завод чи фабрика потерпає за обставин, пов'язаних з проблемами 1 - 3, то до початку реструктуризації необхідно вирішити ці проблеми. Проте пункти 4 - 8, якими б важливими вони не були, не обов'язково спричинятимуться до затримки виконання реструктуризації - просто вони є тими факторами, з якими треба якомога скоріше примиритися, аби максимально зменшити можливості провалу реструктуризації. Знов-таки пам'ятаймо: якщо генеральний директор підприємства активно не підтримує програму реструктуризації, її неминуче спіткає невдача.






Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 136 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...