Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Чи необхідно реструктуризувати підприємство?




Так само як і хвора людина, хворе підприємство виявляє певні симптоми. Вони свідчать про те, що конкурентоспроможність є низькою, і для відновлення фінансової та стратегічної сили підприємству необхідна реструктуризація.

Уважно подивімося на виділені пункти на слайді. Якщо принаймні хоч на одне запитання можна дати ствердну відповідь, то це означає що підприємство потребує реструктуризації. До загальних проблем відноситься нестача коштів, відсутність ефективнодіючого відділу маркетингу/збуту, падіння обсягів реалізації, відсутність складеного у письмовій формі бізнес-плану, брак обігових коштів. На багатьох підприємствах ствердну відповідь можуть отримати навіть декілька з зазначених запитань. Якщо на вашому підприємстві такі характеристики відсутні, це зовсім не означає, що вам нічого не треба робити; це є лише ознакою того, що ваші проблеми не такі гострі, як у інших.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...