Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Колекція фонограм з голосами осіб, які анонімно повідомляли про загрозу вибуху



Колекція фонограм з голосами осіб, які анонімно повідомляли про загрозу вибуху, створюється для:

• встановлення фактів повідомлень однією і тією ж особою про загрозу вибуху (в різний час, на різних територіях);

• ідентифікація особи за ознаками голосу: який був зафіксований на фонограмі під час надходження анонімного повідомлення;

• встановлення соціального портрета (рівень освіти, соціальне походження, місця формування мовних навиків, професія, психологічний тип аноніма, реальність загрози та інше) такої особи.

Колекція формується з фонограм анонімних повідомлень, які надійшли до чергових частин органів внутрішніх справ або до установ, організацій та громадян.

Не підлягають вміщенню до колекції фонограми з голосами, характеристики яких не відповідають визначеним критеріям якості запису.

При встановленні особи, яка анонімно повідомляла про загрозу вибуху, зразок її голосу направляється органом внутрішніх справ для перевірки за масивом анонімних повідомлень.

По другому питанню лекції можна зробити висновок, що основною ланкою розподілу криміналістичних обліків є межі використання інформації в оперативно-розшуковій діяльності, і дані інформаційно-довідкового характеру, що використовуються правоохоронними органами.

Поділяються криміналістичні обліки на центральні, регіональні та місцеві і відповідно до цих особливостей і формується зміст наявної в них інформації. В залежності від групової належності тих чи інших об’єктів чи інформацій про них, вони зосереджуються в окремих видах обліків, кожний з яких має своє специфічне призначення і створюється для встановлення об’єктів, фактів, осіб, отримання необхідної інформації, або для ідентифікації окремих об’єктів і слідів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 250 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...