Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема : Контролер прямого доступу до пам’яті КР580ВТ57



BIC програмованого контролера прямого доступу до пам'яті (КПДП) КР580ВТ57 призначена для організації високошвидкісного обміну даними між пам'яттю і зовнішніми пристроями, що виконується за ініціативою ЗП. КПДП генерує управляючі сигнали, необхідні для організації обміну. КПДП містить 4 канали прямого доступу, кожен з яких забезпечує передачу блоку даних розміром до 16 Кбайт з довільним початковим адресою в діапазоні від 0 до 64 Кбайт.

До складу BIC входять:

- двонаправлений двустабільний буфер даних (BD), призначений для обміну інформацією між МП і КПДП;

- схема управління читанням / записом (RWCU), адреси внутрішні регістри КПДП і керуюча обміном по шині D (7-0);

- блок управління (CU), що містить регістри режиму та стану КПДП і забезпечує послідовність операцій, необхідну для організації режиму прямого доступу до пам'яті;

- блок управління пріоритетами (PCU), що забезпечує певний порядок обслуговування запитів ВУ;

- 4 канали прямого доступу (CH0 - CH3), кожен з яких містить регістр адреси комірки пам'яті, з якою проводиться обмін, і лічильник циклів обміну, 2 старших розряду якого відведені для завдання операцій обміну.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 263 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...