Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Алкогольні напої



Невід’ємним атрибутом святкового застілля є алкогольні напої — різноманітні горілки, коньяки, вина, міцні настоянки. Багато рецептів алкогольних напоїв відомі українцям з давніх давен. Із великого різноманіття легендарних українських горілок особливо вирізняється медова горілка з перцем, у якій поєдналися суперечливі смаки, що втілюють багатогранність і непередбачуваність самого життя — гіркість перцю, медовий смак і запашний аромат диких трав. Не позабуті калганівка, спотикач, медовуха, широкий спектр самогонів.Завдяки сприятливим природним умовам, на теренах України здавна практикувалося виноробство. З давніх давен ним займалися грецькі колоністи, а в наші часи кримські та одеські вина, закарпатські коньяки відомі в усьому світі.

Ритуальна кухня


Лабораторно - практична робота № 17.

- Ознайомлення з продуктами - основними постачальниками білків, жирів, вуглеводів, мінеральних солей, вітамінів. Ознайомлення з різними видами круп.

Д/завдання: знайти рецепти Страви із крупів. Вчити ПБП. Миючі засоби.

Прибирання.

МЕТА.

Вивчити ПБП «При виконанні кулінарних робіт», «При користуванні електроплитою», «При роботі з ножами та тертками», «При роботі з гарячими рідинами».

Ознайомитись з загальними відомостями про українську національну кухню,

технологією приготування страв з крупів, з борошна, з молока та молочних продуктів: …………………………………………………………………………………………………, та розвити навички з приготування цих страв.

Навчитись сервірувати стіл до сніданку, до свят, складати технологічні схеми приготування визначених страв, та робити розрахунок собівартості страв.

Урок:18.2





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 470 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...