Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кошти на придбання спеціального устаткування



З дозволу замовника ГРР до кошторису включаються кошти на придбання спеціального устаткування. Відповідна сума обґрунтовується проектом (програмою) з урахуванням кількості одиниць устаткування, яке має бути придбане, цін з податком на додану вартість. Накладні витрати та нормативний прибуток на суму коштів на придбання спеціального устаткування не нараховуються.

Резерв

Резерв на непередбачені роботи та витрати, призначений для компенсування видатків, необхідність яких виникла в процесі проведення ГРР і не могла бути врахована при складанні проектно-кошторисної документації, визначається у таких відсотках від суми кошторисної вартості робіт, що виконуються на об'єкті власними силами та підрядним способом:

3 % - при регіональних роботах, геолого-зйомочних, гідрогеологічних, геологічних, інженерно-

геологічних, геофізичних, геохімічних роботах, пошукових і пошуково-оціночних роботах на торф та підземні води;

4 % - при детальній розвідці та дорозвідці родовищ корисних копалин, родовища торфу і

підземних вод;

6 % - при пошукових, пошуково-оціночних роботах і попередній розвідці родовищ корисних копалин, крім торфу та підземних вод.

При складанні кошторисів на проведення прикладних науково-дослідних, дослідних,

дослідно-методичних, камеральних та їм подібних робіт, а також на переоцінку запасів родовищ корисних копалин резерв на непередбачені затрати не передбачається.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...