Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Камеральні роботи, підготовка проектів кондицій, техніко-економічних доповідей, обгрунтувань



У проекті визначаються терміни та тривалість камеральної обробки матеріалів, як поточної, так і остаточної, що завершується складанням геологічного звіту. При проектуванні сезонних ГРР передбачаються обсяги камеральної обробки матеріалів у міжсезонні перерви. В тих випадках, коли до виконання окремих ГРР на об’єкті залучаються спеціалізовані підрозділи (геофізичні, топографо-геодезичні, тематичні тощо), встановлюються терміни завершення камеральної обробки матеріалів для кожного з таких підрозділів, форма та терміни подання її результатів основному складачу заключного геологічного звіту.

Встановлюються виконавці та терміни підготовки матеріалів для складання проектів кондицій, техніко-економічних доповідей і обгрунтувань.

Визначається кількість примірників звіту, перелік карт, що додаються до звіту, та спосіб їх вироблення (копіювання, фарбування, літографія тощо).

Обґрунтовується необхідність і обсяги переінтерпретації результатів раніше проведених робіт.

У разі обробки інформації на ЕОМ вказується їхня кількість, тип, необхідність придбання й вартість програмних продуктів, обґрунтовуються обсяги та умови обробки геофізичної інформації на ЕОМ і геолого-геофізичного супроводження машинної обробки інформації, необхідні витрати машинного часу та машинних носіїв інформації.

Повинна бути вказана кількість рецензій та експертиз матеріалів, рівень їхнього проведення, організація, яка затверджує звіт.

В проекті обґрунтовується необхідність видання матеріалів ГРР на об’єкті. Встановлюється перелік, кількість аркушів і площа карт, що видаються, їхній тираж, а також найменування, обсяг та тираж службової літератури: результатів досліджень, узагальнень, методичних посібників, інструктивних матеріалів тощо.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...