Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тематичні, дослідно-методичні, дослідні та картоскладальні роботи



Тематичні, дослідно-методичні та дослідні роботи можуть мати виключно геологічний (для вирішення питань стратиграфії, мінералогії, літології, гідрогеології, тектоніки тощо) або методичний напрямок (пов’язаний з виробленням оптимальних параметрів мереж спостережень, глибин досліджень, інтервалів випробування і т.ін.), або технічний характер, пов’язаний з випробуванням нових технічних засобів, які забезпечують підвищений вихід керна в складних умовах конкретного об’єкта, випробування нової апаратури тощо.

Визначаються терміни та склад виконавців тематичних, дослідно-методичних, дослідних і картоскладальних робіт, а також тривалість участі кожного фахівця в роботі у людино-місяцях. При цьому вказується весь робочий час виконавців, починаючи з проектування, до затвердження звіту. Визначається необхідна кількість матеріалів, предметів малоцінних і таких, що швидко зношуються, устаткування, апаратури, потреба в оренді машинного часу ЕОМ або витрати на експлуатацію власних ЕОМ. До складу прикладних науково-дослідних, тематичних, дослідно-методичних і дослідних робіт можуть включатися польові дослідження з використанням транспортних засобів, витрати на оренду приміщення і таке інше.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 200 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...