Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інфраструктура інвестиційного ринку



рис. Інфраструктура інвестиційного ринку

На інвестиційному ринку працює велика кількість різних по­середників, які створюють його інфраструктуру Взає­модія цих посередників з інвесторами, виробниками та власни­ками інвестиційних товарів характеризує ступені розвитку рин­кових відносин в інвестиційній сфері.Стан інвестиційного ринку та його окремих сегментів харак­теризують показники попиту, пропозиції, ціни, конкуренції. Ці показники перебувають під впливом багатьох різнорідних внутрішньоринкових і макроекономічних чинників, які обумовлюють динаміку інвестиційного ринку.

Ступінь активності інвестиційного ринку, співвідношення його показників визначається за допомогою кон'юнктурних досліджень. Динаміка інвестиційного ринку в цілому й промисловості зокрема має циклічний характер і є вельми чутливою відносн" політичних та економічних очікувань.

На інвестиційному ринку працює велика кількість різних по­середників, які створюють його інфраструктуру Взає­модія цих посередників з інвесторами, виробниками та власни­ками інвестиційних товарів характеризує ступені розвитку рин­кових відносин в інвестиційній сфері.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 695 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...