Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Та потужності



3. Після перевірки схеми викладачем увімкнути напругу в схему, виміряти силу струму в колі та потужність при вказаних викладачем значеннях напруги джерела живлення та різних положеннях повзунка реостата

Результати вимірювань занести до таблиці 1.4

Таблиця 1.4

Номер вимірювання та номер напруги Виміряно Обчислено
, В , А , Ом , Ом , Вт , В , А , Ом , Ом , Вт , Ом
                       
                       

4. Вимкнути напругу, роз’єднати затискачі 1, 2 та під’єднати схему до затискачів 3, 4 містка постійного струму. Ввімкнути напругу, виміряти силу струму, потужність та інші параметри при тих самих значеннях напруги і опору, що були задані у випадку живлення схеми змінною напругою. Результати вимірювань занести до таблиці 1.4.

5. На основі одержаних результатів обчислити напругу, струм, опір, потужність, користуючись відомими формулами закону Ома та потужності. Результати обчислення занести до таблиці 1.4. Порівняти одержані результати при живленні схеми змінним та постійним струмом, зробити висновки.

6. Скласти звіт про виконану роботу. До протоколу слід включити використані основні формули та обчислення.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 316 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...