Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 3



Відбуваючи покарання за розбій, А. і П. домовились,.що коли останній вийде на волю, то дістане і передасть в колонію наркотики. Через 3 тижні після звільнення П. купив у невстановленої слідством особи 2,5 кг анаші, привіз її до міста, де жила мати А., і залишив їй. Мати кілька місяців зберігала анашу вдома, а потім під час чергового побачення передала її синові. При спробі збути анашу іншому засудженому А. було затримано.

Чи мала місце множинність злочинів у цьому випадку?

Задача № 4

К., працюючи водієм таксі, згвалтував в машині громадянку Л. Потерпіла наступного дня заявила про той, що трапився в міліцію, а через декілька днів зрозуміла, що К. заразив її венеричною хворобою, про що повідомила слідчого.

Чи утворюють дії К. множинність злочинів?

Заняття № 3

1. Поняття, види та кваліфікація повторності злочинів.

2. Поняття, види та кваліфікація сукупності злочинів.

3. Поняття, види та кваліфікація рецидиву злочинів.

4. Поєднання у поведінці особи кількох форм множинності злочинів.

Завдання:

1. Знайдіть та випишіть до конспекту 2 кримінально-правові норми, які охоплюють повторність.

2. Знайдіть та випишіть до конспекту 2 кримінально-правові норми, які охоплюють повторність лише в частині її співпадіння з рецидивом.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 460 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...