Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 12. Логістичний сервіс



12.1. Поняття послуги і логістичного сервісу.

12.2. Об’єкти логістичного сервісу.

12.3. Параметри і характеристика системи логістичного сервісу.

Поняття послуги і логістичного сервісу

В умовах «ринку покупця» продавець вимушений будувати свою діяль­ність виходячи з купівельного попиту. При цьому попит не обме­жується попитом на товар. Покупець диктує свої умови також і в області складу і якості послуг, що надаються йому в процесі поставки цього то­вару.

Рис. 12.1. Ключові поняття логістики сервісу

Логістичний сервіс нерозривно зв’язаний з процесом розподілу і становить комплекс послуг, що надаються в процесі поставки товару.

Виробництво послуги може бути, а може і не бути зв’язане з това­ром у його матеріальному виді. Послуга як продукт праці має споживчу вартість і це визначає її товарний характер, який виражається у здатності бути реалізованою споживачами як своєрідний товар. Ця риса ріднить послугу з матеріальним товаром.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 211 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...