Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Французькою мовою



ФРАНЦУЗЬКОЮ МОВОЮ

Навчально-методичний посібник

для студентів

факультету іноземних мов

Харків

УДК 811. 133. 1’243 (075.8)

ББК 81.2 ФР.- 923

Д 75

Рекомендовано до друку Вченою радою Харківського

національного університету імені В.Н.Каразіна

(протокол № от)

Рецензенти: канд. істор. наук, доцент кафедри французької філології Харківського Національного Університету (ХНУ)

Давидов О.І.;

канд. філол. наук, професор кафедри романських мов

Харківського гуманітарного університету (НУА)

Джандоєва П.В.

Григор’єв М.В. Щиров В.Ю. Юридичні справи французькою мовою: Навчально-методичий посібник. -Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2006. 60 с.

Навчально-методичний посібник має мету ознайомити студентів старших курсів в рамках курсу теорії і практики перекладу з юридичною системою Франції, її функціонуванням. Посібник складаеться з шости глав та різноманітних перекладацьких і лексичніх вправ до них, розділу додаткових узагальнюючих вправ і юридичного словника. Він спрямован на надання студенту навичок перекладу деяких юридичних документів, засвоєння студентами основ специфічної лексики і термінології французьких юристів і вміння знайти еквіваленти цих термінів в українській мові. Посібник містить також і країнознавчу інформацію яка може використовуватися в рамках викладання курсу країнознавства або цивілізації Франції.





Дата публикования: 2014-11-02; Прочитано: 247 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...