Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Таб. 4. Функціональна схема вестибюлю готелю



Зупинимося на окремих складових її частинах та особливостях проектування.

Входи до будинків готелів необхідно обладнувати пристроями для захисту від атмосферних опадів.

Розсувні та обертові двері повинні дублюватися двостулковими дверима, які задовольняють умови евакуації згідно з вимогами ҐОСТ 12.1.004.

У готелях повинні бути забезпечені умови доступу і проживання інвалідів, що пересуваються на кріслах-колясках (згідно з ДБН В.2.2-17 та ДСТУ 4269.

Ґанки основних входів повинні обладнуватися пандусами з уклоном не більше 1:12, перед ними має передбачатися площадка з мінімальними розмірами 1,0х2,5 м з системою дренажу. Ґанки і пандуси з висотою верхньої позначки від землі більше 0,45 м повинні мати огорожу.

Основні входи до готелів повинні мати тамбури. Другорядні входи допускається обладнувати подвійними дверима, що відчиняються в напрямку виходу. Ширину тамбурів слід приймати більшою, ніж ширина виходів (промів) не менше, ніж на 0,5 м (по 0,25 м з кожного боку проєму), а глибину – більше ширину виходу (проєму) на 0,2 м, але не менше, ніж 1,2 м.

Розміри центрального вхідного тамбуру та система відчинення, фіксації і зачинення дверей центрального входу повинні забезпечувати безперешкодний вхід до будинку готелю інвалідам на кріслах-колясках. При цьому мінімальні розміри центрального вхідного тамбуру приймаються наступними: глибина не менше, ніж 2,2 м, ширина – 1,8 м. (Див. Рис. 1. 1).

1) 2)

Рис.1. 1) Мінімальні розміри центрального вхідного тамбуру.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 2146 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...