Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Учасники змагань



4.1. З огляду на дотримання заходів безпеки при проведенні стрибків з парашутом до участі у змаганнях допускаються парашутисти за наявності діючого Посвідчення/Сертифікат парашутиста не нижче класу “С” з відповідними допусками до виконання специфічних видів стрибків з парашутом за Програмою змагань і мінімальною загальною кількістю стрибків не менше ніж 200 (згідно з вимогами Кодексу FAI, Розділ 5 щодо мінімальної кількості стрибків).

4.2. До змагань допускаються парашутисти, які досягли 16-ти річного віку. Особи віком до 18 років допускаються до участі у змагання за письмової згоди батьків/опікунів.

4.2.1. Окремий залік для учасників змагань юніорського віку не проводиться.

4.3. Протягом календарного року в межах окремої парашутної дисципліни спортсмен має право представляти на змаганнях тільки одну спортивну організацію/клуб.

4.4. При реєстрації учасники змагань надають мандатній комісії:

4.4.1. поіменні заявки на спортсменів у 4-х примірниках, видрукувані згідно зі встановленою формою (формат А4);

4.4.2. паспорт;

4.4.3. документи, що засвідчують кваліфікацію учасника змагань: залікова класифікаційна книжка спортсмена, посвідчення спортивного звання, українське Посвідчення/Сертифікат парашутиста не нижче класу “С”;

4.4.4. засвідчену книжку обліку стрибків з парашутом;

4.4.5. документ, що підтверджує проходження медичної комісії з допуском до стрибків з парашутом на поточний рік;

4.4.6. документи на парашутні системи і страхувальні прилади;

4.4.7. 2 примірника акту техогляду парашутних систем і страхувальних приладів (відповідно встановленому зразку);

4.4.8. поліс страхування від нещасного випадку, дійсний при виконанні стрибків з парашутом на період проведення змагань на страхову суму не менше 8 000,0 грн.;

4.5. Допуск спортсменів до змагань проводиться наказом начальника змагань на підставі акту мандатної комісії.

4.6. Команди–володарі перехідних призів розіграшу змагань 2012 р. зобов’язані здати їх до мандатної комісії в день прибуття до місця змагань, в іншому випадку команди до змагань не допускаються.

4.7. До складу делегацій від спортивних організацій/клубів для участі у розіграші особисто-командної першості змагань з класичного парашутизму “Чемпіонат Україна-2013” входять: жіноча команда – 3 особи, чоловіча команда – 4 особи, тренер-представник – 1 особа.

4.7.1. Командна першість змагань з класичного парашутизму “Чемпіонат Україна-2013” розігрується за клубним принципом представництва серед спортивних організацій/клубів – колективних членів ФПСУ, що культивують парашутний спорт.

4.7.2. Команди у чисельному складі менше 3 чоловіків і 2 жінок окремо до розіграшу командної першості змагань з класичного парашутизму “Чемпіонат Україна-2013” не допускаються.

4.7.3. Кількість учасників від окремої організації/клубу для участі у розіграші особистій першості змагань з класичного парашутизму “Чемпіонат Україна-2013” й “Кубок Україна-2013” – не обмежена за умови своєчасної подачі попередньої заявки та дотримання застереження, зазначеного у п. 4.1.

4.7.4. Всі виконавці стрибків з парашутом на змаганнях повинні мати поліс страхування від нещасного випадку.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 187 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...