Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ



Регламент проведення

змагань з класичного парашутизму
“Чемпіонат Україна-2013” та “Кубок Україна-2013”

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

1.1. Популяризація й розвиток парашутного спорту в Україні.

1.2. Подальше зростання спортивної майстерності парашутистів.

1.3. Визначення найсильніших спортсменів-парашутистів і команд авіаційних організацій для комплектування збірних команд України.

1.4. Активізація навчально-тренувальної роботи спортивних організацій.

2. ТЕРМІНИ Й МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

2.1. Змагання проводяться в термін з 06 по 11 серпня 2013 р. на базі ТОВ “Севастопольський АСК”, злітно-посадковий майданчик (ЗПМ) “Юхарина Балка”, м. Севастополь.

2.2. Прибуття суддів 05 серпня до 14-ї год., команд і спортсменів для участі в особистій першості – 06 серпня до 14-ї год. за адресою: ЗПМ “Юхарина Балка”, Фіолентовське шосе, м. Севастополь, тел/факс: (0692) 44 27 75.

2.3. Початок роботи мандатної комісії змагань – 06 серпня о 14-й год. на місці проведення змагань.


3. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯМ ЗМАГАННЯМИ, БЕЗПЕКА ТА ПІДГОТОВКА МІСЦЬ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ

3.1. Зазначені змагання проводяться відповідно до Календарного плану спортивних заходів Товариства сприяння обороні України (далі ТСО України) з неолімпійських (технічних та прикладних) видів спорту на 2013 рік та Календарного плану спортивних заходів з парашутного спорту на 2013 р. Всеукраїнської громадської організації “Федерація парашутного спорту України” (далі – ФПСУ), згідно з цим Положенням, Правилами змагань з класичного парашутизму Міжнародної парашутної комісії ФАІ (IPC FAI) поточного року та чинним Кодексом ФАІ, Розділ 5 “Парашутизм”.

3.2. Виконання польотів та стрибків з парашутом проводяться згідно з нормативними документами, що регламентують льотно-парашутну роботу в організаціях ТСО України.

3.3. Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється Управлінням авіації та авіаційних видів спорту ЦК ТСО України та ФПСУ.

3.4. Безпосереднє проведення змаганнями покладається на начальника змагань та головного суддю.

3.4.1. Кандидатуру головного судді та склад суддівської колегії за поданням Комітету “Колегія суддів ФПСУ” затверджує Рада ФПСУ.

3.5. Відповідальність за дотримання правил безпеки під час проведення змагань покладається на начальника змагань та головного суддю в межах їх повноважень.

3.6. Відповідальність за підготовленість спортсменів, стан їхніх парашутних систем і дотримання спортсменами заходів безпеки на змаганнях несуть організації, що відряджають членів своїх спортивних організацій для участі у заходах.

3.7. При проведенні змагань з класичного парашутизму використання основних куполів, які відносяться до класу “швидкісні”, дозволяється тільки при виконанні стрибків за вправою № 2.

3.8. Парашутні системи всіх учасників змагань (за винятком змагань за програмою парашутного купольного пілотування) повинні бути обладнані парашутними страхувальними приладами.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 199 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...