Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Очищення диска



Очищення диска – це…(видалення з диску непотрібних, тимчасових, однакових файлів)

Які б не були сучасні вінчестери, рано чи пізно настає момент, коли все місце на диску зайняте. Приходиться робити чистку диска, але звільнити місце можна і без жертв за рахунок видалення різного „файлового сміття” і тимчасових файлів, які щедро розкидані по диску.

Очищення диска дозволяє звільнити місце на жорсткому диску до пари сотень Мб. Програма очищення диска перевіряє диск і виводить перелік тимчасових файлів, файлів, що завантажуються з Інтернету, а також непотрібних програмних файлів, що не шкода видалити.

Сміття:

- резервні копії документів і програмних файлів (файли з розширенням bak, old, файли зі знаком тильди)

- резервні копії, що створюються під час роботи у Word з розширенням wbk.

- Тимчасові файли – створюються при роботі програм, вони в принципі повинні самі знищуватися, але деколи залишаються після закінчення роботи з програмою. Зберігаються в Windows ХР за адресою: C:\Windows\TEMP. Мають як правило розширення tmp.

- Збереження змісту „втрачених кластерів” – ці файли мають розширення chk, їх створює програма „лікар” під час перевірки диску. Їх можна знищувати без боязні – користі від них ніякої.

- Програмні файли, які лишаються після некоректного чи неповного знищення програм.

Запуск програми очищення диска: Пуск - Программы - Стандартные -Служебные - Очистка диска - Вибір диска.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 2261 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...