Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оновлення Windows Defender



Захисник Windows працює тим ефективніше, чим більшою інформацією про існуючі у світі шпигунських та інших небажаних програмах він володіє. Цю інформацію Windows Defender отримує з сервера оновлень Windows (Windows Update). Відповідно, якщо ваш комп'ютер налаштований на автоматичне оновлення ("Пуск", "Панель управління", "Центр забезпечення безпеки") і періодично отримує оновлення з сервера Windows Update, то Захисник Windows буде також отримувати свої оновлення.

Інформація про те, яка версія інформаційних баз зараз використовується Захисником Windows, відображається на головній сторінці. Якщо Захисник Windows вважає, що бази застаріли, то на головній сторінці з'являється попередження.

Головна сторінка Захисника Windows

Для того щоб скачати свіжі оновлення з сервера Microsoft, натисніть кнопку "Перевірити наявність оновлень" ("Check Now"). В області повідомлення (права частина панелі завдань) з'явиться значок з повідомленням "Захисник Windows виконує пошук оновлень" ("Windows Defender is connecting to the Internet to acquire new definitions and engine upgrades").

Примітка. Насправді, якщо у вашій організації розгорнуть внутрішній сервер оновлень (наприклад, Microsoft Windows Server Update Services, WSUS) і ваш комп'ютер для отримання оновлень налаштований на з'єднання з цим сервером, то Захисник Windows буде з'єднуватися не з Інтернетом, а з внутрішнім сервером оновлень. Налаштування внутрішнього сервера оновлень не входить в тему даного заняття. Проте відзначимо, що сервер WSUS за замовчуванням не викачує з Інтернету поновлення визначень для Захисника Windows, і його необхідно відповідним чином налаштовувати.

Після успішного отримання останніх оновлень з'явиться відповідне повідомлення в області повідомлення.

Головна сторінка Захисника Windows

Якщо ви хочете виконати оновлення Захисника Windows, ви завжди можете натиснути поруч зі значком на панелі задач Захисника Windows і вибрати команду "Перевірити наявність оновлень" ("Check for Updates").





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...