Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Майстер установки Захисника Windows



Після появи на екрані вікна вітання майстра установки натисніть кнопку "Далі" ("Next"). Перед початком установки Захисника Windows необхідно перевірити справжність використовуваної копії Microsoft Windows. Натисніть кнопку "Перевірити".

Якщо перевірка пройшла успішно, на екрані з'явиться вікно "Ліцензійна угода для" Windows Defender "". Прочитайте його. Якщо ви його приймаєте, то виберіть "Приймаю умови ліцензійної угоди" ("I accept the terms in the license agreement") і натисніть кнопку "Далі" ("Next").

На наступній сторінці вам буде запропоновано вступити в Інтернет-спільнота Microsoft SpyNet. Microsoft рекомендує обрати перший варіант ("Використовувати рекомендовані настройки", "Use recommended settings"). У цьому випадку ви будете автоматично отримувати оновлення інформації про "шпигунських" програмах і вступите в Інтернет-спільнота Microsoft SpyNet.

Інтернет-спільнота Microsoft SpyNet (або мережа голосування) дозволяє входять у неї користувачам отримувати інформацію про програми, які були заборонені, вилучені або дозволені іншими користувачами при роботі з Захисником Windows. Крім того, ваші рішення з цього питання також будуть доступні іншим користувачам. Дані про рішення користувачів відображаються в Захиснику Windows у вигляді графіка, який містить інформацію про процентне співвідношення людей, які дозволили, заборонили або видалити конкретну програму.

Якщо ви не хочете вступати спільнота Microsoft SpyNet, але бажаєте отримувати оновлення інформації про "шпигунських" програмах, то виберіть варіант "Установити тільки оновлення визначень" ("Install definition updates only").

При виборі варіанту «Відкласти» ("Ask me later") ви не будете отримувати оновлення та вступати в спільноту Microsoft SpyNet.

Виберіть перший варіант і натисніть кнопку "Далі" ("Next"). На наступній сторінці вам буде запропоновано вибрати тип установки: "Повна" ("Complete") або "Вибіркова" ("Custom"). Виберіть варіант "Повна" ("Complete") і натисніть кнопку "Далі" ("Next").

На наступному екрані вам буде повідомлено про готовність до установки Захисника Windows. Натисніть кнопку "Встановити" ("Install").

Після завершення установки з'явиться відповідна сторінка з пропозицією перевірити наявність оновлень інформації про "шпигунських" програмах і запустити швидке сканування вашого комп'ютера. Натисніть кнопку "Готово" ("Finish").

Для запуску Захисника Windows в меню "Пуск" виберіть пункт "Всі програми", а потім - пункт "Windows Defender" (Захисник Windows).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 267 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...