Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завантаження Захисника Windows



Для встановлення програми необхідно завантажити інсталятор з веб-вузла центру завантаження Microsoft. Для цього на "Домашньої сторінці Захисника Windows" клацніть по напису "Завантажити тут".

На сторінці, що з'явилася, виберіть російську мову та натисніть кнопку "Change".

Захисник Windows є безкоштовною програмою для власників справжньої версії Windows. Тому на сторінці, що з'явилася перед завантаженням установника вам пропонується перевірити справжність вашої версії Windows. Про це свідчить напис "Необхідна перевірка" ("Validation Required") на сторінці завантаження.

Натисніть кнопку "Продовжити" для перевірки операційної системи вашого комп'ютера. Після цього ви перейдете на сторінку установки компонента перевірки автентичності Windows (the Genuine Windows Validation Component). Цей компонент є елементом управління ActiveX під назвою "Windows Genuine Advantage". У відповідності з налаштуваннями за замовчуванням, в Internet Explorer (версія, що входить до складу Windows XP SP2) заборонена автоматична установка елементів ActiveX. Про це свідчить з'явилася панель інформації зі значком. Для продовження установки необхідно виконати клацання лівою кнопкою миші по цій панелі. У меню, виберіть команду "Установити елемент керування ActiveX...".

Після появи попередження системи безпеки про встановлення ActiveX компоненту натисніть кнопку "Встановити".

Після успішної перевірки вашої операційної системи ви повернетеся на сторінку завантаження Windows Defender. Але зовнішній вигляд цієї сторінки тепер буде інший. Замість кнопки "Continue" буде кнопка "Download". Натисніть її.

Після появи попередження системи безпеки натисніть кнопку "Зберегти" і виберіть місце для збереження файлу WindowsDefender.msi. У разі виникнення помилок під час установки Захисника Windows, ви завжди зможете запустити установку повторно, якщо збережіть установник на диск.

Поверніться до кроку 2 і спробуйте повторно почати установку Windows Defender.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...