Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лютого о 9.00 слідчий в приміщенні ІТТ вручив затриманому Тертишному письмове повідомлення про підозру



Оцініть законність дій слідчого.

Під час досудового розслідування вбивства гр. Карпатського, слідством було встановлено, що єдиним свідком даного злочину був 9-річний Вадим Карпатський, син вбитого.

В якому порядку має бути проведено допит неповнолітнього?

Після допиту свідка Буєвича, з’ясувалось, що він не може підписати протокол допиту, оскільки він, будучи правшею, напередодні сильно травмував праву руку і у зв’язку з цим навіть звертався до травматолога.

Слідчий зробив про це відмітку у протоколі допиту і підписав протокол.

Оцініть правильність дій слідчого.

Під час допиту потерпілої Тихонової про обставини нападу на неї невідомого чоловіка у міському парку було встановлено, що вона може впізнати нападника, а також повідомила його особливі прикмети. Виходячи з кабінета слідчого, у коридорі вона зіштовхнулася із затриманим в якості підозрюваного в даному кримінальному провадженні гр. Оськіним, якого конвоювали двоє співробітників міліції. Потерпіла Тихонова закричала про те, що саме цей чоловік вчинив напад на неї у парку.

Слідчий негайно запросив понятих та провів впізнання підозрюваного Оськіна.

Оцініть правильність дій слідчого. Назвіть процесульні вимоги до проведення впізнання особи.

Після закінчення допиту, підозрюваний Кукушкін відмовився підписувати протокол. Слідчий запросив двох понятих, яким зачитав викладені у протоколі показання Кукушкіна. Кукушкін підтвердив правильність викладеного, після чого поняті підписали протокол допиту підозрюваного.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 295 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...