Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пропозиції для покращення стану безпеки руху поїздів



1.Керівникам підприємств встановити контроль за усуненням недоліків виявлених в період проведення осіннього огляду колійного господарства.

2. Забезпечити виконання в повному обсязі профілактичних напрямків з забезпечення безпеки руху поїздів згідно вимог наказу УЗ від 3.3. 2010 року №164-Ц.

3. Забезпечити виконання заходів розроблених за результатами проведених перевірок у 2010 році апаратами ЦРБ та РБ.

4. Забезпечити своєчасне виконання колійних робіт з усунення виявлених вагонами колієвимірювачами несправностей 4 та 5 ступенів, не допускати їх повторів та повторів кілометрів з незадовільною оцінкою по 2 і більше місяців підряд.

5 Організувати виконання робіт з приведення підвищення зовнішньої рейки, відводу ухилу підвищення в кривих та відповідності початку перехідних кривих початку підвищення на головних коліях до вимог Інструкції ЦП-0138..

6. Керівникам КМС, ПЧ згідно вимог Положення ЦП-0140 організувати приймання в експлуатацію капітально відремонтованої колії.

7. Керівникам служби та підприємств забезпечити виконання вимог п.17 Інструкціі ЦД-0058, щодо порядку видачі попереджень про обмеження швидкості.

8. Підвищувати кваліфікацію та якість підбору кадрів, в першу чергу керівників середньої ланки.

вик. РБП Коломієць О.В.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...