Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. Об’єктом аналітичної практики виступає Дубровицький держспецлісгосп



Об’єктом аналітичної практики виступає Дубровицький держспецлісгосп.

Під час проходження практики я виконав такі завдання:

- вивчив сучасні форми і методи господарювання;

- закріпив, систематизувала та поглибила знання з фаху навчання, набула професійних умінь і навичок;

- розвинув вміння аналізувати конкретні виробничі ситуації і приймати рішення;

- зібрав інформацію за темою науково-дослідної роботи;

- підготувати звіт про проходження практики.

Основним завданням лісогосподарської діяльності ДП "Дубровицький держспецлісгосп", є вирощування цінних деревних порід і формування з них лісонасаджень. Юридична адреса підприємства: Рівненська обл., м. Дубровиця, вул. Воробинська, б.4

Управління держлісгоспом здійснює директор, який є одночасно за посадою державним інспектором по контролю за станом використання, охороною і захистом лісів.

Директор самостійно вирішує питання діяльності держлісгоспу, за винятком тих, які віднесені статутом до компетенції Державного комітету лісового господарства України.

Директор несе повну відповідальність за стан і діяльність держлісгоспу, розпоряджається коштами і майном відповідно до чинного законодавства, діє без довіреності від імені Держлісгоспу, представляє його у всіх установах та організаціях, укладає договори, видає довіреності, відкриває в установах банків розрахунковий та інші рахунки, несе відповідальність за формування та виконання фінансових планів.

За результатами роботи за 2008 рік нарахована виручка від реалізації продукції на суму 9451,7 тис. грн., що на 1979,8 тис. грн. або 20,95% більше в 2006 році і на 3595,2 тис. грн. (38,04%) ніж в 2007 році, яка призвела до зростання валового прибутку. Основними причинами зменшення прибутку: підвищення послуг залізниці по перевезенні лісопродукції, зростання цін на пальне та запасні частини, підвищення рівня заробітної плати з нарахуваннями.

Основні проблеми галузі:

1. Раціональне використання земель лісового фонду;

2. Охорона лісів від незаконних порубів, пожарів, випасання худоби в заборонених місцях;

3. Якісна розробка деревини;

4. Переробка низько товарної деревини на місці;

5. Виробництво товарів народного споживання з відходів деревини.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 225 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...